Proceset e brendshme

Posted: 24/05/2017

Nëse jemi apo do të jeni të vëmendshëm ndaj natyrës dhe proceseve të saj si vullkanet, tërmetet etj., do kuptojmë që gjithë këto procese endogjene të padukshme shkaktohen nga forcat…

Fuqia e fjalës

Posted: 24/05/2017

Dora e butë thyen edhe gurin më të fortë, fjala e ëmbël thyen edhe zemrën më të egër. Gjuha kocka s`ka, por kocka thyen! Fjala, fjala sa fuqi dhe magji…