Pjata plotë e luga bosh

Posted: 01/08/2017

Problemet e kohëve moderne. Fëmijë me prindër, por pa dashuri. Çifte në pamje të parë idealë, por me vizita të rregullta tek psikologu. Familje të përçara thjesht për ego, xhelozira,…

Energjia

Posted: 01/08/2017

Nëse, në kushtet ku je, brenda mundësive që ke, me mjetet që disponon, bën gjithçka për të ndryshuar apo sjellë diçka pozitive në jetën tënde dhe je i rrethuar me…