Fuqia e gruas

Posted: 27/10/2017

Pas çdo gruaje rebele fshihet një vajzë e vogël që në familje duhet të heshtte, pas çdo gruaje që lufton për të drejtat e saj është një vajzë e frikësuar,…

Fuqia pas zhgënjimit

Posted: 26/10/2017

Ka shumë njerëz të cilët në këtë jetë provojnë shumë historira tragjike, histori tradhëtie ose braktisjeje, gënjeshtrash apo dhimbjesh. Çdo histori në një mënyrë ose në një tjetër mban në…

Mesazhi në shishe

Posted: 04/09/2017

“Fjalët kanë fuqi magjike. Fjalët mund të sjellin lumturinë më të madhe ose dëshpërimin më të thellë. Me anë të saj mësuesi mund të shpërndajë njohuri tek studentët, me anë…

Fuqia e mosdijes.

Posted: 02/09/2017

Ai njeri i cili thotë “nuk e di”, posedon një urtësi për tu admiruar dhe pranimi i kësaj “mosdijeje”, nuk do të thotë aspak që nuk je apo nuk  është…

Fuqia e fjalës JO

Posted: 03/08/2017

Përdor më shpesh fjalën JO. Nëse nuk e ndjen 100% PO-në, më mirë thuaj JO. Nëse nuk është koha e përshtatshme për ty më mirë thuaj JO. Nëse nuk ke…

Fuqia e fjalës

Posted: 24/05/2017

Dora e butë thyen edhe gurin më të fortë, fjala e ëmbël thyen edhe zemrën më të egër. Gjuha kocka s`ka, por kocka thyen! Fjala, fjala sa fuqi dhe magji…