Ngjyrat e jetës

Posted: 23/10/2017

Ngjyrat e jetës, duam apo nuk duam, i kemi nga eksperiencat e së kaluarës. E kaluara dhe ndodhitë e ndryshme mund të kenë një ndikim të thellë tek mënyra si…

Frika

Posted: 05/10/2017

Armiku numur një është frika. Frika është burimi i shumë sëmundjeve, mossukseseve, moskomunikimit, marrëdhënieve problematike mes njerëzve. Me miliona njerëz në botë kanë frikëra nga më të ndryshmet: frikë nga…

Posted: 02/10/2017

Nëse nuk kontrollon vet mendjen tënde, dikush tjetër do ta bëjë për ty; nëse nuk kujdesesh për klientët e tu, dikush tjetër do kujdeset për ta; nëse nuk kujdesesh për…

Paraja

Posted: 01/10/2017

Leku të prish 😏🙄😱, leku mban erë, leku të bën fodull, leku të bën të pashpirt, e çfarë nuk thonë tjetër për paranë, por sa i vërtetë është ky koncept!?!?…

Thashethemet

Posted: 25/09/2017

Mos harxho kohën me thashetheme! Këshillën e ditës së sotme po e nis me një thënie fantastike nga Eleanor Roosevelt. “Mendjet e ndritura diskutojnë idera, mendjet mesatare diskutojnë ngjarje ndërsa…

Energjia

Posted: 01/08/2017

Nëse, në kushtet ku je, brenda mundësive që ke, me mjetet që disponon, bën gjithçka për të ndryshuar apo sjellë diçka pozitive në jetën tënde dhe je i rrethuar me…