Histori frymëzuese

Posted: 25/03/2019

Eleanor Roosevelt, ka thënë: ”Pas çdo eksperience, ju fitoni më shumë fuqi, më shumë kurajo dhe dhe bëheni më konfident. Kur ndesheni me sfida, thjesht ndaloni dhe e shikoni frikën…

Kur të rritem do bëhem…..

Posted: 08/05/2018

Kur jemi fëmijë zakonisht të rriturit na pyesin “Çfarë do bëhesh kur të rritesh?” Përgjigjet janë të ndryshme; mësuses, polic, mjek, këngëtare, shkrimtar, aktor, zjarrëfikës, futbollist, avokat, arkitekt… në atë…

Falja

Posted: 01/02/2018

Para disa ditësh më pyeti një zonjë se çfarë duhet të bëj nëse dikush bën diçka që nuk falet? Përgjigja ime është shumë e thjeshtë, fale çfarëdolloj padrejtësie që mendon…