Lajmet

Posted: 22/12/2018

Lajmet Lajmet, qofshin këto të mira apo të këqija janë bërë pjesë e jetës sonë të përditshme, duam apo nuk duam na ndjekin në çdo hap, aq sa nuk jetojmë…

Mosha e mesme

Posted: 11/11/2018

Asnjëherë nuk kam pasur ndonjë dëshirë të madhe për trajtim special apo ndonjë festë të vecantë gjatë ditëlindjeve, por kjo nuk ka aspak lidhje me ikjen e viteve, me frikën…

Secili ka një histori

Posted: 16/10/2018

Para disa ditësh duke kërkuar disa të dhëna, hasa në një artikull shumë të shkurtër rreth numrit të vetëvrasjeve në Shqipëri, numur i cili sipas të dhënave zyrtare nga INSTAT…

Vajzë e valëve

Posted: 29/08/2018

Jetët tona janë vazhdimisht në lëvizje, shpesh më duket sikur jetoj mbi një valë deti dhe kjo valë më çon nga do ajo, shpesh më duket sikur jam mbi një…