Energjia

Posted: 01/08/2017 by Shpresa Rupar

Nëse, në kushtet ku je, brenda mundësive që ke, me mjetet që disponon, bën gjithçka për të ndryshuar apo sjellë diçka pozitive në jetën tënde dhe je i rrethuar me njerëz që lëshojnë energji negative, atëhere duhet të marrësh vendim për të bërë disa spastrime rreth vetes, pavarësisht se ndonjëherë mund të jenë të dhimbshme, pasi energjia negative nuk është ajo e duhura për të arritur rezultatet që do apo të bëhesh ai/ajo që do.

Siç ka thënë edhe Oprah:

“Përveç energjisë që përçon, ki kujdes dhe energjinë që të tjerët përçojnë drejt teje.”

If you find yourself wondering about anything, feel free to drop me a line:
No Comments

Leave a Reply