Rreth meje

Keshilla & dites

Facebook

Optimisti

Posted: 22/10/2018

“Çdo gjë është e mundur”.  Shpesh, shumë shpesh i dëgjojmë këto fjalë, sidomos nëpër seminaret motivuese. Por a qëndron, a është me gjithë mend kaq e thjeshtë? Jeta nuk është…

Secili ka një histori

Posted: 16/10/2018

Para disa ditësh duke kërkuar disa të dhëna, hasa në një artikull shumë të shkurtër rreth numrit të vetëvrasjeve në Shqipëri, numur i cili sipas të dhënave zyrtare nga INSTAT…

Vajzë e valëve

Posted: 29/08/2018

Jetët tona janë vazhdimisht në lëvizje, shpesh më duket sikur jetoj mbi një valë deti dhe kjo valë më çon nga do ajo, shpesh më duket sikur jam mbi një…