Pesë hapa drejt lumturisë

Posted: 24/07/2017 by Shpresa Rupar

Thjesht dhe shkurt 😀.

  1. Buzëqesh më shumë.
  2. Mendo më pak.
  3. Ji prezent, shijo momentin ku je tani.
  4. Jep më shumë (dashuri, përqafime, përshëndetje, falenderime, fjalë inkurajuese..)
  5. Prit më pak, pasi vetëm në këtë mënyrë nuk do zhgënjehesh.

Kujdes me mendimet që luajnë në kokën tëne, pasi këto mendime mbajnë jetën tënde nën kontroll.

If you find yourself wondering about anything, feel free to drop me a line:
No Comments

Leave a Reply